TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN PSIXOKORREKSION VA PROFILAKTIK ISHLARI MAZMUNI - Murodaliyeva Azizaxon Xaydaraliyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqola maktab davridagi tabiyasi ogʻir bolalarni tarbiyalash sabablarini oʻrganish va oʻqituvchilar bilan psixologlar birgalikda ota-onalarga oʻquvchilarning ta'im jarayonini tashkil etishda o'z vaqtida tuzatish yordamini koʻrsatish masalasiga bagʻishlangan.