KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH ORQALI YOSHLARNI MUVAFFAQQIYATGA YETAKLOVCHI MOTIVLAR VA ULARNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Begancheva Mahbuba Faxriddinovna; Berdiyeva Gulshan Muxtorovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada yoshlarimizning kasb tanlashlarida ustunlik qiladigan omillarni tavsifi va ulardagi iqtidor va layoqatlarini ertaroq aniqlashning psixologik usullari va kasb tanlashda oiladagi ota-onaning o’rni va ahamiyati, to’g’ri kasb tanlash muvaffaqqiyat garovi ekanligi haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan