KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARNING O’ZIGA BO’LGAN ISHONCHINI RIVOJLANTIRISH - Ro‘zimova Gulora Alimovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqolada kishining o`ziga o`zi bеradiga bahoni, uning miqdoriy va sifat ta'rifini aniqlashning bir qator ekspеrimеntal mеtodari va kichik maktab yoshidagi bolalarda o‘z-o‘zini baholash tushunchasini ilmiy nazariy o‘rganishni ayrim masalalari yoritilgan.