HOZIRGI KUNDA YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHDA OILA VA MAKTAB HAMKORLIGI - Azimova Nilufar Djobborovna; Rejabbayeva Umida Abdulhamidovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash masalalari xaqida, uning mexanizmlari va psixologik jixatlari xaqida bilib olishingiz mumkin.