Oila instituti va uning ijtimoiy falsafiy ahamiyati - Usmanova Shohsanam; Igamberdiyev Doniyorjon; Mamurova Mushtariybonu Shuhratbek qizi; Botirova Mubina Foziljon qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada oila instituti,oilani jamiyatda tutgan o’rni va falsafiy ahamiyati yani insonlarning hayoti,tarbiyasi va ma’naviy kamoloti haqida fikr yuritiladi.