MAKTABGACHA TA’LIM SAMARADORLIGIDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYASINING O’RNI - Baqoyeva Marjona Burxon qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqolada maktabgacha ta‟lim jarayonida axborot texnologiyalari, multimedia maxsulotlarining samaradorligi haqida so‟z yuritilgan. Maktabgacha ta‟lim sohasini rivojlantirishga oid qabul qilingan qaror va farmonlar ijrosi sifatida yaratilgan multimediali platformaning samaradorligi. Amaliyotda foydalanilganligi va samaradorligi haqida ma‟lumotlar keltirilgan.