Trasalogik ekspertizaning jinoyatlarni issiq izidan fosh etishdagi ahamiyati - Bahriddinov Muroddin (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada sodir etilgan jinoyat joylaridan topilgan har xil trasologik izlar va buyumlarning shu jinoyatlarni ochishdagi ahamiyati, umuman olganda trasologik iz, uning turlari va ularni identifikatsiyasi, trasologik ekspertiza xulosasi haqida ma‘lumotlar keltirilgan.