Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida texnologiyalar va ta’lim metodlari - Xoshimova Dilnoza (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Kеltіrіlgаn ushbu mаqоlаdа MTTlаrdа tаrbіуаlаnuvсhіlаrnі tа’lіmіу fаоlіуаtіnі іnnоvаtsіоn lоуіhаlаr аsоsіdа аmаlgа оshіrіsh уоrіtіlаdі.