CHEKLI LIMITGA EGA BO’LGAN FUNKSIYALARNING XOSSALAR - Parpiyev Sodiqjon Abdujalilovich, Mashrabova Sarvinoz Mo’minjon qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada chekli limitga ega bo‟lgan funksiya haqida tushunchalar, misollar ko‟rib chiqildi. Bundan tashqari maqolamizda funksiya limiti haqida nazariy ma‟lumotlar berib o‟tiladi va amaliy qo‟llanmalarni taqdim etadi, chunki bu tushuncha ko‟plab matematik masalalarni hal qilishda asosiy o‟rin tutadi.