Homiladorlikning gistatsion davrida kuzatiladigan anemiya - Muhammadjonov. I, Mutabarova M.M (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Homiladorlik davrida anemiya keng tarqalgan patologiya bo‘lib, onaning umumiy salomatligiga va homilaning rivojlanishiga jiddiy ta'sir ko‘rsatadi. Ushbu maqolada homiladorlikdagi anemiyaning etiologiyasi, klinik belgilarini aniqlash usullari, davolash tamoyillari va oldini olish strategiyalari ilmiy asosda ko‘rib chiqildi.