Yosh fiziologiyasi va gigiyenasi fanining maqsadi, predmeti va vazifalari haqida ayrim mulohazalar - Qodirjonova Gulsanam Sherzodbek qizi, Aliyeva Ra'no Amanullayevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
В данной статье раскрыты содержание, сущность и цели одной из важнейших дисциплин в системе высшего образование – физиологии и гигиены детей и подростков. Особое внимание уделено предмету данной науки, в также еѐ основным задачам.