O‘YINLAR O‘QUVCHILARNI RIVOJLANTIRUVCHI DIDAKTIK JARAYON - Sultanova V.K, Habipov M.A (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada didaktik o„yinlar o„quvchilar faolligini namoyon qiluvchi ta‟limning bir shakli ekanligi, bu o„yinlar yordamida o„quvchilar ijtimoiy tajribani o„rganish va o„zlashtirishdagi ahamiyati yoritib berilgan.