Bank mobil ilovalaridan foydalanish qulayliklari - Xoliyorov Urol Ikrom o‘g‘li, Eshonov M.A (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola bank mobil ilovalaridan foydalanish qulayliklarini tahlil qiladi. Mobil banking, zamonaviy texnologiyalar rivojlanishi bilan birga, moliyaviy xizmatlarga bo‘lgan talabni oshirib, foydalanuvchilarga qulay va tezkor xizmatlar taqdim etadi. Maqolada mobil ilovalar orqali amalga oshiriladigan asosiy operatsiyalar, masalan, hisob raqamlarini boshqarish, pul o‘tkazmalari, to‘lovlarni amalga oshirish va kreditlar olish jarayonlari ko‘rib chiqiladi.