Kiber sport o‘yinlarining yoshlarga bo‘lgan ijtimoiy va siyosiy ta’siri - Qosimov Anvar (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada kiber sport o‘yinlarining yoshlar hayotidagi ijtimoiy va siyosiy ta’siri tahlil qilinadi. Kiber sportning jamoaviy ishlash, strategik fikrlash va raqamli savodxonlikni oshirishdagi roli yoritiladi. Shuningdek, kiber sportning milliy va xalqaro miqyosdagi ahamiyati, davlatlararo raqobat va mamlakatning global maydondagi mavqeyini oshirishdagi o‘rni muhokama qilinadi.