Oʻtkir Hoshimovning “Bahor qaytmaydi” asarida qoʻllanilgan metaforalar tahlili - Oʻrozova Feruza (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada metafora hodisasini grammatik jihatdan tahlil qilingan, metafora koʻchimning maʼno turlari asar yuzasidan tahlil qilingan.