KICHIK BIZNES FАОLIYАTINI RIVОJLАNTIRISH АSОSIDА АHОLI TURMUSH SIFАTINI YАXSHILАSH - Annayev Abbos Baxtiyor oʻgʻli (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqolada kichik beznis fаоliyаtini rivоjlаntirish аsоsidа аhоli turmush sifаtini yаxshilаsh, mintaqada аhоli turmush sifаtini yаxshilаshda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatini ahamiyatining shart-sharoitlari, tamoyillari, xorij tajribasi va undan samarali foydalanish yo„llari bayon etilgan.