HINDIY TILINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI: LINGVISTIK TARIXI TAHLILI - Raufova Shahzoda Behzod qizi, Yunusova Adolat Abdulazizovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada hindiy tilining kelib chiqishi, rivojlanish bosqichlari, leksikasining boyish sabablari va manbalari haqida ma'lumotlar beriladi. Ma'lumotlar davomida misollar ham keltiriladi.