IJTIMOIY TARBIYA TAMOYILLARI VA ULARNI AMALIYOTDA QO’LLASH USULLARI - Qilicheva Zulayho (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy tarbiya tamoyillari, ushbu tamoyillarning yaratilishi tarixi va ularni amaliyotda qo'llash usullari yoritilgan.