PORSHENLI KOMPRESSORLARNING ISH JARAYONIGA TA’SIR ETUVCHI ASOSIY OMILLARNING TAHLILI - Rasulov Shuxrat Kosimovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola orqali porshenli kompressorlarning ish jarayoniga ta’sir etuvchi asosiy omillarning tahlilini o’ragnish mumkin.