СИЙДИК ВА ТАНОСИЛ АЪЗОЛАРИНИНГ СУРУНКАЛИ ЯЛЛИҒЛАНИШ КАСАЛЛИКЛАРИНИ ДАВОЛАШНИНГ ЯНГИ УСУЛЛАРИ - Утаева Лайло, Давронова Азиза, Тохирова Сарвиноз, Амонова М.Ф (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Тиббиѐт амалиѐтида сийдик ва таносил аъзоларнинг сурункали яллиғланиш касалликларни аниқлаш, замонавий усулда даволаш ва олдини олиш.