БАЗИС ПРЕПАРАТЛАРИНИНГ РЕВМАТОИД АРТРИТ КАСАЛЛИГИГА ТАЪСИРИ - Утаева Лайло, Давронова Азиза, Тохирова Сарвиноз, Амонова М.Ф (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
ревматоид артрити (РА) касаллигида базис воситалари 6 аминохинолин унумлари, сульфасалазин ва метотрексат препаратларини касалликнинг инволютив курсаткичлари – кечув огирлиги ва бугимларнинг фукционал холатига таъсири.