ЛАПАРОСКОПИК ИХТИЁРИЙ ЖАРРОҲЛИК СТЕРИЛИЗАЦИЯСИ УСУЛЛАРИ - Равшанов Шерхон, Халилова Севинч, Пулатов Фирдавс, Амонова М.Ф (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Лапароскопик технологиялардан фойдаланган ҳолда ихтиѐрий жарроҳлик стерилизацияси натижаларини яхшилаш.