O`ZBEKISTONDA XALQARO AUDIT STANDARLARI ASOSIDA AUDIT TEKSHIRUVLARINI TAKOMILLASHTIRISH - BAXRIDDINOV NAVRO`Z FAHRIDDIN O'G'LI (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola O‟zbekistonda xalqaro audit standartlari asosida audit tekshiruvlarini takomillashtirishni o`rganish mumkin.