Jinoyatlarni ochishda daktiloskopiya ekspertizasining o’rni va ahamiyati - Murodov Oybek Tursunboy o’g’li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada daktiloskopik ekspertiza tushunchasi,daktiloskopik ekspertizasida qo‟l barmoq izlari, va umumiy izlar tushunchasi, daktiloskopik ekspertiza xulosasi va uning huquqiy asoslari va jinoyatlarni ochishda daktiloskopik ekspertizaning zamonaviy imkoniyatlari haqida ma‟lumotlar keltirilgan.