Zulfiyaxonim qalamiga mansub “Bahor keldi seni so’roqlab” she’rini o’qiganimda mening hislarim - Vaxobjonova Guljahon (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Bahor keldi seni so'roqlab...