Zulfiyaxonim qalamiga mansub “Sensiz” she’rini o’qiganimda mening hislarim - Vaxobjonova Guljahon (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
SENSIZ