“O’zbekiston – 2030” strategiyasi: maqsad va vazifalar - Sottiyeva Go„zal Hasan qizi, Usmanaliyeva Sitora Ikromjon qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
O‗zbekiston, 2030-yilgacha inson salohiyatini oshirishga yo‗l ochgan ahamiyatli bir yo‗llanmaning ustuvor bir tarixi bo‗yicha, mamlakatning qiziq va birgalikda ishtirok etish va ularni amalga oshirishga qaratilgan kuchli harakatchilarini ajratadi. Mazkur maqolada ―O‗zbekiston – 2030‖ strategiyasini amalga oshirishdagi islohotlar tendensiyasi Birlashgan Millatlar Tashkilotining Barqaror Rivojlanish Maqsadlari nuqtai nazaridan tahlil etilgan.