CHARM MATOSIGA MILLIY NAQSHLARDAN FOYDALANIB AYOLLAR UCHUN USTKI KIYIM DIZAYN LOYIHASINI ISHLAB CHIQISH - Boymatova Kamola Abduraxmon qizi, Ibrohimova Durdona Muxsinjon qizi, Rahmonova Sarvinozxon Abrorjon qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Создать новый вид современной женской верхней одежды, украшенной узбекскими национальными узорами и орнаментами с использованием кожаной ткани.