Tog`ay Murodning “Oydinda yurgan odamlar” asarida milliy madaniy xususiyatlarning aks etishi - Bobojonova Ibodatxon Umidbek qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqolada badiiy asarlarda milliy madaniyatimiz, an’analarimizning aks etishi va uning lingvokulturologiyadagi ahamiyati haqida so`z boradi.