LAFFASIY VA BOBOJON TARROH TAZKIRALARIDA HABIBULLO OXUNUD XABIBIYNING AVTOBIOGRAFIYASI - Xaytboyeva Ziyoda Farhod qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada biz tahlilga tortgan XIX asr ikkinchi yarmi va XX asr boshlarida yashab ijod etgan Laffasiy va Bobojon Tarrohning tartib bergan tazkiralari qiyosiy tarzda o„rganilgan bo„lib, bunda Xabibiyning hayotiga bog„liq ayrim ma‟lumotlarning farqliligini kuzatishimiz mumkin. Ushbu maqolada farqli jihatlar atroflicha o„rganilib. Tahlil etilgan