ЎТКИР ИЧАК ИНФЕКЦИЯСИ БИЛАН КАСАЛЛАНГАН БОЛАЛАРДА ГЕМОЛИТИКО-УРЕМИК СИНДРОМ ДИАГНОСТИКАСИ - Гарин Данил, Азимова Азиза, Туркманова Маржона, Мирзаев Ризамат Зиёдуллаевич (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
ўткир ичак инфекцияси билан касалланган болаларда гемолитико-уремик синдром (ГУС) кечиш хусусиятларини таҳлилқилишдан иборат.