TURLI MUHITLARDA ELEKTR TOKI - Nafasova Gulnoza Baxtiyorovna, Burliyeva Muxlisa Mustafo qizi, Alibekova Gulshoda Akbarali qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada fizika fanining “Turli muhitlarda elektr toki” mavzusiga oid bo‟lgan atamalar masalan, vakumda elektr toki, elektrolitlarda elektr toki, gazlarda elektr toki, izalyatorlar, elektronlar emissiyasi, termoelektron emissiya, galvanoplastika va mustaqil razryadlar shu bilan bir qatorda fizik formulalar asosida ma‟lumotlar yoritiladi va taxlil qilinadi.