BOLALARDA O‘QUV MOTIVLARINI SHAKLLANTIRISHDA OILAADAGI MUNOSABATLARNING TARBIYAVIY AHAMIYATI - Qurbonova. G (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Kelajagimiz poydevori bo‟lgan yoshlarning ta‟lim-tarbiyasi, avvalo, oilada shakllanadi. Shaxsga xos bo‟lgan xarakter xislatlari, shuningdek, millatimizga xos bo‟lgan etnik xususiyatlarimizdan, kattalarni e‟zozlash, kichiklarni izzat qilish, Vatanni sevish va burch kabi hislatlarning barchasi oilada shakillanadi.