Bank biznesini raqamlashtirish darajasini baholash: biznes muvaffaqiyatining asosiy mezonlari va strategik yondashuvlari - Mahmudjonov Sanjarbek Zafarzoda (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
So‘nggi yillarda global bank sanoati texnologik taraqqiyot, raqobatning kuchayishi va mijozlar kutgan o‘zgarishi tufayli sezilarli raqamli transformatsiyani boshdan kechirdi. Ushbu maqola bank biznesini raqamlashtirishni baholash uchun zarur bo‘lgan asosiy mezonlarni o‘rganadi va ularni muvaffaqiyatli amalga oshirish uchun strategik yondashuvlarni ko‘rib chiqadi. Maqola mijozlar tajribasi, operatsion samaradorlik, maʼlumotlar tahlili, meʼyoriy hujjatlarga muvofiqlik va innovatsiyalarni muhokama qilishga bagʻishlangan.