CHIZIQLI ALGEBRA MASALALARINI HISOBLASHDA AMALIY DASTURLAR PAKETIDAN FOYDALANISH - A.N.Kadirova (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
In this article, the use of a package of practical programs in the calculation of linear algebra problems is studied in the examples of their application.