GENDER PSIXOLOGIYA VA UNING MAZMUNI - Suyarova Moxira Nasriddinovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Gender psixologiyasi — differensial psixologiyaning boʻlimi boʻlib, insonning jamiyatdagi xatti-harakatlarining biologik jinsi, ijtimoiy jinsi (gender) va ularning munosabatlari bilan belgilanadigan modellarini oʻrganadi.