ERKIN VOHIDOVNING ALISHER NAVOIY G„AZALLARIGA TAXMISLARI VA ADABIY TA‟SIR - Rohataliyev Abbosjon Mirzahakim o„g„li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqola shoir Erkin Vohidovning Alisher Navoiy g„azallariga taxmislari hamda adabiy ta‟sir masalasiga bag„ishlangan. Unda O„zbekiston Qahramoni, O„zbekiston xalq shoiri Erkin Vohidovning Navoiy g„azallariga bog„lagan taxmislari va ularning o„ziga xos badiiy xususiyatlari an‟ana va novatorlik aspektlarida tadqiq etilgan. Maqolani yozishda struktual va kontekstual tahlil metodlaridan foydalanildi.