FARZAND - OTA-ONA VA OILA KO’ZGUSIDIR - Rajapov Samar Uralovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarni tarbiyalashdagi oila va ota-onaning o’rni, vazifalari haqidagi fikrlar keltirilgan.