OILADAGI AJRIMLARNING FARZAND TARBIYASIGA TA’SIRI PSIXOLOGIK MUAMMO SIFATIDA - Abdurashidov Telman Xudayberdiyevich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada oilalarda yuzaga kelayotgan ajrimlarning kelib chiqish sabablari va ularni bartaraf etishning psixologik omillar yuzasidan xorij hamda o’zbek psixologlarning yondashuvlari keltirib o’tilgan.Ajrimlarning yuzaga kelishi va uning oqibatlari psixologik faktorlar asosida ko’rsatib o’tilgan.