MAKTAB O’QUVCHILARIDA MULOQOTCHANLIKNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK USULLARI - Abdakimova Zamira Akuljanovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada muloqot va uning rivojlanishi, jamiyatda tutgan o’rni hamda o’qituvchi va o’quvchi orasidagi o’zaro ijtimoiy muloqat va manaviy yetuk shaxsni tarbiyalashdagi muhim fikrlar keltirilgan.