XARAKTER VA UNING NAMOYON BO’LISHINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Yo’ldasheva Tojihon Sidiqaliyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada inson xarakteri haqida va uning yosh davrlaridagi o‟ziga xos xususiyatlari yigʻindisi, faoliyat va muloqotda yuzaga keladigan xamda shaxsga xos xulq – atvor usullarini namoyon qilishining psixologik usullari haqida keltirib o‟tilgan.