OILA VA UNING VAZIFALARI - Qirg’izova Nilufar Olimjanovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada jamiyatning muhim bo‟g‟ini hisoblangan oila va nikoh munosabatlari oilaning o‟ziga xos vazifalarining to‟liq talqini haqida so‟z boradi.