Imo-ishoralar nimalar haqida so’zlaydi? Yohud tana tili - Jakbarova Muqaddas Xusanboy qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Maqolada odamlarning tana a‟zolarining hatti-harakatlari inson psixikasiga bog‟liqligi haqida fikrlar keltirilga. Imo-ishoralar ong osti ma‟lumotlariga bog‟liq ekanini isbotlovchi faktlarga boy