TA’LIM JARAYONINI SAMARALI TASHKIL ETISHDA PSIXOLOG TAVSIYALARI - Djurayeva Nasiba Islomovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu tavsiyada ta’lim jarayonlarini tashkil etishga psixologik jihatdan yondashuv asoslari va natijalari haqidagi fikrlar yoritilgan. Psixologik xulosa va tavsiyalar berilgan.