MAKTABGACHA YOSH DAVRIDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASI - Baymatova Nigora Bòronovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Maktabgacha bo`lgan bolalar analizatorlari ham tobora takomillashib boradi. Ularning ko`rish, eshitish, tam va hid bilish, teri hamda xarakat sezgilarining sezgirligi ancha o`tkirlashadi. Bu davrning eng muxim jixatlaridan yana biri ota onalarning e`tiborli bo`lishidadir.