BIOLOGIYA FANI DARSLARIDA KREATIV FIKRLASHNI RIVOJLANTIRUVCHI METODLAR - Raxmatova Salima Togaymuradovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Biologiya fanini o„rganishda kreativ fikrlashni rivojlantirish metodlari o‟rganilgan. O‟quvchilarning biologik bilim salohiyatini oshirish uchun taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan. Hozirgi davrda sodir bo„layotgan innovatsion jarayonlarda ta'lim tizimi oldidagi muammolarni hal etish yo„llari ko„rib chiqilgan.