ERTAKTERAPIYA ZAMONAVIY TARBIYA METODI SIFATIDA - Sobirjonova Mahliyo Baxtiyor qizi, Kozimov Qodirjon (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada gipperaktiv ertakterapiyaning o‟rni va korreksiyasi haqida so‟z ketadi.