AN’ANAVI HONANDALIK YO ‘NALISHI TALABALARIGA YAKKA HONANDALIK DARSLARIDA O ‘Z IJRO USULLARI USTIDA ISHLASH KO‘NIKMALARINI O ‘RGATISH JARAYONALARI - Azamkulov Gayrat Otaqo‘ziyevich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Mazkur maqolada maqom honandaligi yakka darslarida talabalarni o‟z ustida ishlash ko‟nikmalarini shakllantirishning nazariy-amaliy asoslari yoritilib berilgan. Yakka honandalik darslarida talabalarning o „z ijro usullari ustida ishlash jarayonlarida ustozning to „g „ri yo „naltirishining ahamiyati, honandalik savodi, qunt, mehnat, tinglash va milliy musiqa merosimizga hurmatni o „rganish lozimligi hususida fikrlar keltirilib o‟tilgan.