ERTA TURMUSH QURISHNING SALBIY OQIBATLARI - Axmedova Davlatoy Abdujalilovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda jamiyatimizning dolzarb mavzularidan biri bu erta turmush masalasi keng yoritilgan.