QOBILIYAT-SHAXSNING TAKRORLANMAS O’ZIGA XOS XUSUSIYATI - Kenjayeva Umida Jo'rabayevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Bu maqolada qobiliyat va shaxsning o‟ziga xos takrorlanmas xususiyatlari haqidagi fikrlar keltirilgan